Szórakozás

Megsérült forgatás közben Stohl András

Stohl-Andras(650x433)(7).jpg (Stohl András)
Stohl-Andras(650x433)(7).jpg (Stohl András)

Az RTL Klub sorozata, a Válótársak csütörtöki részében a két főszereplő, Stohl András és Nagy Ervin esik egymásnak egy patakmederben, a testvéreket alakító színészek természetesen egy nő miatt verekednek össze. A bunyó azonban túl élethűre sikerült: Stohl fájdalmas arccal terült el a földön a jelenet után. Hiába tettek meg mindent a stábtagok, nem sikerült sérülés nélkül megúszni a jelenetet.

“Ilyenkor minden apróságra odafigyel a stáb. A kaszkadőrszakértő alám pakolt egy szivacsot, igaz rakhattunk volna többet is, ám mivel nagy arcú vagyok, azt mondtam, hogy elég, nem kell. Ám egy kavics, pont a medencémet ütötte meg, pedig akkor Ervin teljesen barátian, gyengén lökött meg, mégis ráestem. Az ütés maga nem volt nagy, csak rossz helyen talált el, és valami ideget üthetett meg, először azt hittük, hogy nagyobb a baj, de végül kiderült, hogy nem komoly. Sajnos ez elkerülhetetlen volt, fatális véletlen, mázli, hogy a gerincem nem sérült meg”

– mondta a Blikknek Stohl András, aki a könnyebb sérülések, zúzódások ellenére a jövőben is örömmel vállalja az élethű bunyójeleneteket.

“Valójában tényleg egymásnak feszültünk, amit a nézők látnak, az valódi harc. Az pedig még élethűbbé teszi a játékot, amikor az ember azt érzi, hogy jobban fogják a torkát, és test a test ellen megy a küzdelem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik