Szórakozás

Zalatnay Sarolta már csak a Kossuth-díjra vágyik

Én nem a gazdag réteg énekesnője vagyok. Ez nem rossz értelemben, mert nagyon sok jómódú és gazdag barátom, meg ismerősöm van. Hanem az utca emberéé, a szerencsétlenebbeké, a szegényebbeké, az idősebbeké… ez valószínű, hogy bentről jön, és valami olyat éreznek abban, ahogy beszélgetek vagy ahogy énekelek, ami számukra jó”

– mesélte a Story Extra kamerái előtt Zalatnay Sarolta, aki elmondta, rendszeresen szembesül az emberek szeretetével, és Sok örömet kap, de szerez is karitatív tevékenységeivel.

Az énekesnő a múlt héten töltötte be 69. évét, így egy kis számadást készített az elmúlt éveiről, benne a közelmúlt eseményeivel; lánya külföldre költözésével és coming outjával, valamint régi szerelme felbukkanásávalCini így azt mondja, minden rendben van jelenleg: a hangja megvan, hívják fellépni, lánya boldog, nem is kívánhatna ennél többet. Egy nagyon nagy vágya azonban még mindig van; be is vallotta, mi az.

 Hogy jövőre kapjak Kossuth díjat!”

– jött zavarba Zalatnay, akinek a Kossuth-díj bizottság be is fogadta jelölését, mivel több ezer ajánlás érkezett Ciniért, akinek fő támogatója Omega együttes és a Magyar Értékmentők közössége volt. 

Olvasói sztorik