Szórakozás

Születésnapjára unikornis tortát szeretett volna a kislány, ám helyette valami teljesen mást kapott – 18+

A kislányok születésnapi kívánságai viszonylag jól behatárolhatók, a legnagyobb sláger természetesen a hercegnőzés szokott lenni, de előkelő helyen vannak a pónis és az unikornisos kívánalmak is. A kislány, akit a híradások egyértelmű okokból nem neveznek meg, az utóbbi kategóriába esett, ugyanis az egyik legnagyobb kívánsága a buliját illetően az volt, hogy kapjon egy olyan tortát, amelyen egy unikornis látható.

A szülök persze mindent megtesznek ilyenkor a gyerekükért, akik meg is bíztak egy cukrászt, hogy készítse el az unikornis tortát. A torta kész is lett, ám az egész nem úgy sült el, mint ahogy azt szerették volna, mivel a kész remekmű sokkal inkább hasonlított egy

pénisz tortára, mintsem egy unikornis tortára.

icnoixi
Unikornos torta. kép: Mirror.co.uk/Imgur

És íme, még egy kép a elhozott, majd rögtön vissza is vitt tortáról. Ha bárki kételkedett volna, hogy a fent látható szarv valójában nem is szarv.

fojwbqbl
Kép: Mirror.co.uk/Imgur

A dühös szülők a történetüket megosztották a Redditen is, ahol rengetegen kommentálták a feltöltött képeket. Az egyik legszellemesebb hozzászóló arra volt kíváncsi, hogy végül valaki elfújta-e a gyertyát.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik