Szórakozás

Harry herceg őszintén beszélt Diana haláláról

Igen ritkán beszél édesanyjáról Károly herceg fiatalabb fia, Diana balesetéről pedig egyáltalán nem nyilatkozik. A Harry herceg Afrikában című dokumentumfilm kedvéért azonban nyíltan és őszintén mesélt arról, hogyan érintette őt a hercegnő elvesztése.

Harry herceg mindössze 12 éves volt, amikor 1997-ben elhunyt az édesanyja, de elmondása szerint hiányát a mai napig érzi. Fájdalmait és kérdéseit sokáig mélyen eltemette magában, de azt mindenképpen fontosnak érzi, hogy folytassa azt a jótékonysági munkát, amit édesanyja is végzett; bízva abban, hogy maga Diana is büszke lenne rá ezért.

“Sosem foglalkoztam azzal, hogy mi is történt valójában. Elnyomtam az érzéseimet, és nem is akartam gondolni az egészre. Nagyon sok érzelmet eltemettem magamban.

Nagyon fiatal voltam, amikor édesanyám meghalt. Sokáig homokba dugtam a fejem, és hagytam, hogy körülöttem minden darabokra hulljon. Akkor nem akartam foglalkozni a hatalommal. Most viszont tele vagyok energiával, fel vagyok tüzelve és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a pozíciómból adódóan van lehetőségem változtatni a dolgokon”

– nyilatkozta többek közt a herceg, aki az egyik legszegényebb afrikai országot támogatja, ezért pedig egy HIV és AIDS fertőzéssel élő gyerekeket és árvákat segítő alapítványt is létrehozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik