Szórakozás

Pirospaprikának öltözteti szépségkirálynőjét Vajna Tímea

Szegény Bódizs Veronika kalocsai paprika lesz a Miss Universe világversenyén, és mindenkinek egyéni ízlésére van bízva, jobban járt-e ezzel, mint Nagy Nikoletta, aki Rubik-kockaként parádézhatott tavaly a döntőn.

Mindezek a nemzeti jelmezek pedig egyenesen a verseny hazai tulajdonosának, Vajna Tímeának a fejéből pattantak ki, aki közösségi oldalain büszkén lelkendezett a frissen megválasztott szépségkirálynő meglehetősen értelmezhetetlen ruhája és fejdísze (?!) kapcsán.

“Ezt a 3 dimenziós, nemzeti ruhát fogja viselni Veronika a Miss Universe világversenyen a Fülöp-szigeteken és hamarosan megmutatom a hatalmas szárnyakat is, ami az én ötletem volt. Remélem tetszik Nektek. (…) A magyar népi hímzés egyik leghíresebb és legelterjedtebb mintáját, a kalocsai mintát vettük alapul. Ötvözve a világhírű kalocsai pirospaprikával. Ezeket felnagyítva használtuk, hogy egy modern lookot kapjunk végeredményének” – írja Andy Vajna roppant sokoldalú, immár ruhatervezőnek is felcsapó felesége, aki elárulta azt is, a ruhára 5000 Swarovski kristály kerül fel, és rengeteg munkaóra és több ember munkájának igénybevételével szárny (hogy mi???) is készül hozzá, amit 1500 csillámmal bevont paprika díszít majd. Jaj.


Ezek után kicsit meglódult a fantáziánk, ami a következő évek várható nemzeti kosztümjeit illeti. Kíváncsiak vagyunk, az olvasók szerint vajon milyen igazán magyaros motívum juthat még Vajna Timi eszébe, amiben a hazai szépségkirálynőket a következő világversenyekre küldheti?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik