Szórakozás

Egy közepesen ismert színésznőre kerestek idén a legtöbben – de vajon miért?

2016-ban nem az éppen válófélben lévő Angelina Jolie-ra, vagy a bulvárlapok által folyamatosan terhesnek kikiáltott Jennifer Anistonra, a nők jogaiért folyamatosan harcoló, Belle-ként tündöklő Emma Watsonra vagy akár Jennifer Lawrence-re, Mila Kunisra kerestek rá legtöbben, de nem is például Scarlett Johansson került a Google listák élére a színésznők közül. De akkor kicsoda?

Meglepő talán, de Meghan Markle nevét pötyögték be legtöbben idén a keresőbe,így a szakmájában mérsékelten sikeres, ellenben Harry hercegnél annál inkább befutó 35 éves kaliforniai színésznő simán maga mögé utasította még díjakkal alaposan ellátott kolléganőit is. Így jár, aki a királyi család közelébe kerül, ugye…

A lista második helyén egyébként a gyönyörű – és éppen várandós – Marion Cottilard áll, akit akár új filmje miatt is, de vélhetően inkább Brad Pittel való összeboronálása miatt kattinthattak sokan; a harmadik legtöbb keresés pedig Jodie Sweetinre érkezett – valószínűleg azért, mert idén a Dancing with the Starsban táncikált elég nagy sikerrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik