Szórakozás

X-Faktor: Ezek voltak Opitz Barbi első mondatai a győzelem után – videó

Szombat este kiderült, hogy Opitz Barbara lett az X-Faktor 2016-os győztese, aki győzelmével a 27 milliós fődíjat is bezsebelte. Tóth Gabi mentoráltja az élő adás után először az RTL kamerájának nyilatkozott, meghatódva mondott köszönetet családjának és a stábnak.

“Még kell idő, hogy feldolgozzam, mert most egy álmom teljesült. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki támogatott. Annyira köszönöm, hogy bíztatok bennem, annyira jó érzés… Nagyon jól esett a sok törődés, odafigyelés. Hiányozni fog a sok készülés, az izgatottság, hogy szombaton megint oda kell tenni magam és énekelni kell, hogy tenni kell az álmomért”

– mondta az eredményhirdetés után Opitz Barbara, aki hozzátette: Tóth Gabival jó barátságot kötöttek, s reméli a műsor után sem fog megszakadni a kapcsolatuk.

“Szeretném, ha Gabival lennének még közös programjaink, énekelnénk együtt, meg úgy megmaradna ez. A múltkori adásban is azt mondta, hogy örökre szeretne rám vigyázni. Neki köszönhetem ezt!”

A 16 éves lány útja nem volt túl egyenes az RTL Klub tehetségkutatójába. Szülei el sem akarták engedni az X-Faktorba, mert nyáron az uborkaföldön volt szükségük a segítségére, de a műsor készítői végül meggyőzték őket arról, hogy Barbarának a hangi adottságaival a versenyzők között van a helye.

A megközelítőleg hétszáz főt számláló Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei faluból, Sonkádról érkezett versenyzőnek azonban Sia slágerével sikerült olyannyira lenyűgöznie a mentorokat, hogy négy igennel jutott tovább táborba. Opitz Barbi a táborban érte el a mélypontját: dala egyáltalán nem győzte meg mentorát, Tóth Gabit, ám korábbi teljesítménye miatt mégis továbbengedte az élő show-ba. És milyen jól tette, hiszen így Barbara lehetett az X-Faktor idei győztese.

Fotó: Berecz Valter/24.hu
Fotó: Berecz Valter/24.hu

“Ha sikerrel járok, első dolgom lesz Budapesten venni egy kis házat, ahova beköltözhetünk a szüleimmel és a testvéremmel, hiszen egyedül biztos nem laknék a fővárosban, albérletre pedig nincs pénzünk. Embert próbáló munka az uborkatermesztés, és bár sosem szégyelltem, hogy ebből tartja fent magát a családom, sokkal szebb életet szeretnék nekik. Ha sikerül győznöm, segítek elindítani anyuéknak egy vállalkozást, mondjuk egy ruhaüzletet. Ha nem, valószínűleg maradunk Sonkádon”

– mondta korábban a Blikknek Barbi, aki hétfőn valószínűleg már elkezdi bújni az ingatlanhirdetéseket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik