Szórakozás

Sztárban sztár+1 kicsi: ez volt a legjobb produkció

Negyedik adásához érkezett a SuperTV2 zenés showműsora, a Sztárban sztár +1 kicsi, amelyben a Sztárban sztár korábbi évadjainak énekesei és gyermektehetségek ismert zenészekké alakulnak át. A műsorban nem esik ki senki, minden alkalommal csak a legjobbakat választják meg, akik az elmúlt két adásban Feke Pálék voltak.

A versenyprodukciók előtt a műsorvezető, Tilla és a négy zsűritag, Ábel Anita, Csobot Adél, Pély Barna és Rákóczi Feri hozták meg a karácsonyi hangulatot néhány miniruhás mikuláslánnyal és két karácsonyi sláger, az All I Want for Christmas Is You és a Christmas is all Around előadásával.

Az első dalt Sipos Peti és Sztojka Vanessza kapták, egy Boney M. slágerrel nyitották a showt. Ábel Anita szerint Vanessza visszafogta magát az előadásban, de összességében jól hozták a Rasputint.

Egy vérbeli latin dívát, Jennifer Lopezt alakította a Sztárban sztár +1 kicsi színpadán Dér Heni és Juhos Zsófi. A két lány dögös anyukaként, tűsarkúban takarította fel a stúdiót, s a végén a zsűri jó véleményeit is sikerült besöpörniük.

Máté Péter jól ismert slágerét énekelte el Bereczki Zoltán és Berki Artúr. A produkció szíven találta a zsűrit, meghatódtak a páros előadásán. Ábel Anita elmondta: neki Aleppó jutott eszébe, és arra kérte az embereket, hogy imádkozzanak az ottani gyerekekért.

Tóth Vera és Farkas Zsolti igazi roma hangulatot hoztak: Bangó Margit és Horváth Pista duettjét adták elő. Rákóczi Ferinek annyira tetszett az előadás, hogy szeretné, ha ők énekelnének majd a lagziján…

Feke Pál és Kornis Anna ezúttal Bodrogi Gyula és Voith Ági bőrébe bújt a Jamaikai trombitás erejéig. A zsűri teljesen ledöbbent Anna hangjától és kinézetétől: kis Gorbacsovnak hívták. Persze Pali sem úszta meg, őt könyvelő nagymamához hasonlították.

A Wham! karácsonyi slágerével lépett színpadra Peter Srámek és Bari Laci George Michaelként. A zsűrinek abszolút átjött az ünnepi hangulat. Rákóczi Feri ki is emelte, hogy Srámekék visszahozták a helyére a plázazenének lealacsonyított ünnepi zenét.

Koós Réka és Szabó Bence a színpad felett lebegve adták elő Aladdin és Jázmin hercegnő nagyívű dalát. A produkció nagyon meghatóra sikerült, a zsűri elismerő szavakkal beszélt róluk.

Pély Barna a zsűriszékből láthatta viszont magát a színpadon az United dalával Szandinak és Lentulay Krisztiánnak köszönhetően.

Robbie Williams és Nicole Kidman közös slágerét adta elő Pál Dénes és Varga Vivien. Noha a lány még nem tapasztalta meg, hogy milyen a szerelem, a zsűri szerint a színpadon szerelmes párnak tűntek Dénessel.

Király Linda és Tabatabai Nejad Flóra ezúttal Whitney Houston és Mariah Carey bőrébe bújva léptek színpadra.

A zsűri és a nézők összesített döntése alapján heti győztesnek Koós Rékát és Szabó Bencét választották.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik