Szórakozás

Pécsi Ildikó fia akár börtönbe is kerülhet milliós tartozásai miatt

Az évek óta tartó huzavona Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fia között még mindig nem rendeződött. A válást ugyan már kimondták, de továbbra sem egyeznek. A gyerektartásról és a budai házban való lakhatásról még a bíróságnak kell döntenie.

Első fokon ugyan már született ítélet arról, hogy a jógaoktatóként dolgozó Pártosnak és fiának ki kell költözniük a Pécsi Ildikó nevén lévő családi házból, de ez nem történt meg. Pártos fellebbezett, a következő tárgyalás időpontját pedig csak jövő év elején tűzi ki a bíróság, így a karácsonyt még biztos ott tölthetik.

Eközben a 76 éves színésznő fia milliós adósságot halmoz fel azzal, hogy nem fizeti a gyerektartást. Az elmaradt összeg már kétmillió forint felett jár.

A bíróság hivatalosan is megállapította, hogy több mint százezer forint havi tartásdíjat kellene fizetnie Csabának, ám ő a mai napig alig 20 ezer forintot utal. Ráadásul a megállapított díjat másfél évre visszamenőleg is ki kellene fizetnie, illetve ez az összeg azóta is folyamatosan nő

– magyarázta a Blikknek Pártos ügyvédje, Gerencsér András, utalva arra, hogy Szűcs Csaba komolyan eladósodhat, sőt ha huzamos ideig nem fizet, akár fogházbüntetésre is számíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik