Szórakozás

Gaál Noémi nem önként hagyta el a TV2-t

Péntek délután robbant a hír: Gaál Noémi is otthagyja a TV2 csapatát. Az időjárás jelenentés háziasszonya már a csatorna 1997-es indulása óta képernyőn volt és nagyon szerette a munkáját. Egykori váltópartnere, Német Lajos idén ősszel vonult nyugdíjba, de a dolog őt is meglepte. Pedig, ahogy korábban vallotta, Noémivel többet tudtak egymásról, mint saját feleségével.

Meglepett, hogy Noémi nem dolgozik már ott. Szinte döbbenetes, nem is gondoltam volna. Nem avatott be a terveibe, de amint tudom, felhívom majd. Az a legfurcsább, hogy tegnap reggel forgattam a Mokka című műsor számára, és az ott dolgozók sem mondtak nekem semmit Noémiről. Tizenkilenc évig dolgoztunk együtt, remélem, jól van

– mondta a Blikknek Németh.

A TV2 a távozásról csak egy szűkszavú közleményt adott ki.

Gaál Noémi, a mai nappal közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A TV2 csoport ezúton is köszöni a munkáját.

Gaál Noémi azóta elérhetetlen, de több forrás is biztosnak gondolja, hogy a felmondás egyoldalú volt. A Bors közölte, a tévéssel hétfőre még egy fotózást bsezéltek meg, ami biztos nem lett volna leegyeztetve, ha Gaálnak ilyen tervei vannak a közeljövőre. A lap szerint a TV2 péntek reggel, váratlanul közölte Noémivel az elbocsátás hírét. Éppen úgy, ahogy annak idején Kárász Róberttel is tették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik