Szórakozás

Andy Vajnát nem zavarja, hogy Sebestyén Balázsék rajta poénkodnak

Andy Vajna (Array)
Andy Vajna (Array)

Napi szinten viccelődnek munkaadójukon a Rádió 1-ben, de mint kiderült, a rádió tulajdonosát egy cseppet sem zavarja a „mikulásozás”; sem az, ha például felesége fánkjain szórakoznak a Morning Reggeli Show-ban.

“Egyáltalán nem sértődöm meg Balázsék viccein, ezek a poénkodások bőven beleférnek egy ilyen reggeli műsorba. Úgy gondolom, hogy nagyon jó az, amit csinálnak, én szeretem őket hallgatni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sikeresek lesznek a Rádió 1-en” – nyilatkozta a Blikknek Andy Vajna.

“Többek között az volt a feltétele a Rádió 1-gyel kötött megállapodásnak, hogy megmaradjon a teljes szerkesztői szabadságunk. Erre garanciát kaptunk, és a műsort továbbra is ennek szellemében készítjük. A kollégák elhelyeztek egy régi, piros tárcsázós telefont, és azóta is azzal poénkodunk, hogy ez az „elnöki” telefon, és ha megszólal, akkor „jaj” nekünk. Megy a vic­celődés, de hát enélkül nem lenne jó a műsor. Andy egyáltalán nem folyik bele a műsorkészítésbe, sőt a műsor elindulása óta még telefonon sem beszéltem vele”– szólalt meg Sebestyén Balázs is a témában.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik