Szórakozás

Újra megházasodna Edvin Marton

Edvin Marton és felesége, Adrienn egy évvel ezelőtt költöztek haza Amerikából. A hegedűművész és felesége nagyon élvezik a magyar életet, és úgy tervezik, hamarosan itt házasodnak újra – igaz, amerikai stílusban.

“Amikor Adrienn 8 hónapos terhes volt a nagyobbik fiunkkal, akkor egy anyakönyvvezető előtt mondtuk ki a boldogító igent. Már akkor megfogalmazódott bennünk, hogy tartunk majd egy nagyobb esküvőt, amikor megnő a fiunk. Időközben Maxim mellé megszületett a másik fiunk, Noel is, így a lagzi ideje kicsit tolódott. Megígértük a fiúknak, hogy mindenképpen tartunk egy esküvőt, ahol ők is részt vesznek majd. Egy amerikai típusú esküvőt tervezünk, amit a kertünkben tartunk majd egy szép nyári napon egy rózsafüzér alatt. Adrienn rövid, fehér ruhában szeretne lenni, kibontott hajjal. Egy vidám lagzit szeretnénk, ahová meghívjuk a családot és a szűk baráti körünket”

– mondta a 24.hu-nak Edvin Marton, akinek addig még sok elfoglaltsága van. Rengeteget koncertezik külföldön, s decemberben Budapesten is lesz egy nagyszabású koncertje az Arénában, amelyen a Diótörőt dolgozza fel a Cirque De Monte Carlo csapatával.

Fotó: Danubius Music
Fotó: Danubius Music

“Nagyon boldog vagyok, hogy a gyerekek és Adrienn is eljönnek megnézni a show-t. A fiúk már látták a grafikai terveket és nagyon izgatottak. Egy nagyszabású akrobatikus balett show-ra készülünk. Több mint 100 jelmez és egyedi, különleges 3D grafikai látvány lesz látható az előadáson. Csajkovszkij zenéje mellett csak erre az előadásra komponáltam egy különleges zenei betétet is. A különböző művészetek – cirkusz, gimnasztika, balett, illúzió és zene – találkoznak a színpadon, melyek egy zseniális show-ba ötvözve varázsolják el a közönséget ezen az estén.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik