Szórakozás

X-Faktor: Dmitrij még mindig az exét szereti

Gorbunov Dmitrijnek szombaton egymás után másodjára kellett párbajoznia az X-Faktorban. Az énekes végül nem esett ki, amit állítólag annak is köszönhet, hogy volt barátnőjének énekelt a színpadon.

Mint ismert, az ukrán származású versenyzőnek egy négyéves kapcsolata ért véget a műsort megelőzően, hiszen állítása szerint a lány képtelen volt elfogadni őt olyannak, amilyen.

“Sokszor beszélünk a mai napig, de talán egyre kevesebbet. Tudom, hogy szurkol nekem, és a színpadon állva, éneklés közben én is többször gondoltam rá. Éreztem, hogy a sírás kerülget, de hát ilyenek az érzelmek”

– mondta a Blikknek Dmitrij, aki még mindig szereti az exét, de biztos benne, hogy nem jönnek össze újra.

“Még mindig szeretem, mindig a részem marad, lesz helye a szívemben, de nem gondolom, hogy újra egy párt alkothatunk majd. Sajnos nem csak a távolság az oka annak, hogy mi már nem lehetünk együtt, szeretett volna megváltoztatni, amit nem hagyhattam. Sokszor eszembe jut, hogy írnék neki, de olyankor visszafogom magam, és inkább édesanyámnak küldök üzenetet. Ő megérti, hogy min megyek most át, de felhívja a figyelmemet arra, hogy most erre kell koncentrálnom, és gyakoroljak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik