Szórakozás

Sztárban sztár+1 kicsi: Ismét Feke Pálék voltak a legjobbak

Már az átváltozó show “bővített kiadásának” harmadik adásán is túl vagyunk, és habár nincs kiesés a versenyben, Feke Pál és Kornis Anna az élre törtek. Ők ugyanis már másodszorra végeztek az első helyen, rengeteg pontot és elismerést begyűjtve.

A győztesek egyébként a Szépség és a Szörnyeteg betétdalát állították a színpadra, ami olyan jól sikerült, hogy nem csak a zsűrit hatotta meg. Tóth Vera a könnyeit törölgette a dal végén, Ábel Anita pedig azt a következtetést vonta le, hogy Feke Pálból nagyon jó apa lesz.

A dícséretek ellenére, nem ez a produkció gyűjtötte össze a legtöbb könycseppet. Koós Réka és Szabó Bence duettje volt az este egyik legnagyobb pillanata.

Szandi és Lentulay Krisztián is “megérkeztek a versenybe”, legalábbis Pély Barna szerint, aki a többi zsűritaggal együtt oda volt a szőrös hónaljú Koppányokért.

Habár Bereczki Zoltán most nem az ítészek között foglalt helyet, Peter Srámek és Bari Laci előadása után ő is megosztotta a véleményét. Kiderült, hogy összeszorult a torka és elérzékenyült, amiért magát láthatta a színpadon. A dal ugyanis régi emlékekekt ébresztett benne.

A nagyívű pillanatok és megható dalok mellett a buli hangulat sem maradhatott el. Dér Heni és Juhos Zsófi a Black Eyed Peas-t elevenítették meg. Az énekesnő pedig teljesen felismerhetetlen lett az afroamerikai rapper bőrében. Ábel Anita szerint Heni még Muri Enikőt is kiütötte a Will.I.Am versenyből.

Bereczki Zoltán és duettpartnere, Berki Artúr is jó hangulatot csináltak. Most ugyan nem tudták megszerezni az első helyet, de produkciójukkal így is szép eredményt értek el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik