Szórakozás

Tóth Gabi: Nem érzem magam nagyképűnek

Tóth Gabi és nővére, Tóth Vera nem felejtették el, hogy honnan jöttek, mindkettőjük emlékezetében élénken élnek ugyanis a kezdetek – erről vallottak ugyanis a Story Extra kamerái előtt, ahol az X-Faktor mentora arról is beszélt, nem mindig volt egyértelmű, hogy a művészi véna kibontakozhat a családban.

“Doktor néni, meg néptáncos néni. Ez a kettő szerettem volna lenni. Vagy énekesnő, de nagyjából így ebben a sorrendben volt. Az éneklés az nem az első helyen állt az életemben. Nekem a sport, a tánc, az egészségügy, ezek voltak, amik vonzottak inkább, de aztán a sors úgy akarta, hogy ide terelődtem” – mondta el az énekesnő, aki testvérével való kapcsolatáról is mesélt.

A tesómnak azt köszönhetem, hogy a földön tart, ahogy én is a földön tartom őt. Húzzuk egymást. Hol ő felfele engem, hol én őt! Természetesen mindig csak felfele emeljük egymást. Úgyhogy egy barát, aki ugyanazt csinálja, amit én és teljesen megérti azt, hogy milyen amikor fáradt vagyok.”

Tesómmal soha nem volt köztünk rivalizálás. Két teljesen különböző karakter vagyunk. Tök más stílust képviselünk. A színpadon, amikor duettezünk, akkor van ilyen egészséges rivalizálás, de az általában mindig nagyon jó véget ér, mert abból jönnek valami nagyon éneklős durva dolgok” – mesélte Tóth Gabi, aki elárulta azt is, miért is gondolhatják nagyképűnek az emberek.

 Én egy nagyon nyers ember vagyok, ami miatt nagyon sokan azt hiszik, hogy nagyképű vagyok. Kemény vagyok, mert elég sok mindenen keresztül mentem az életben, így ilyenné váltam. Meg az édesanyám is ilyen egyébként… De egyáltalán nem érzem magam nagyképűnek. Az egész történet amiben vagyok, olyan, mintha tegnap kezdődött volna Tapolcáról.”

Olvasói sztorik