Szórakozás

Kim Kardashian állítólag válni akar Kanye Westtől

Úgy tűnik, hamarosan véget ér az amerikai realitysztár harmadik házassága is. A pletykák szerint ugyanis nagyon rosszul alakul Kim Kardashian és Kanye West házassága. A pár válásának híre már korábban is felreppent, de mostanában egyébként is rájuk jár a rúd.  Kardashian  a párizsi rablótámadás óta nem nagyon használja közösségi oldalait, és a nyilvánosságot is kerüli, de a rappernek is megvan a maga baja. Westet ugyanis nemrég engedték ki a kórházból, ahol majd két hetet töltött pánikbetegsége miatt.

A US Weekly tudomása szerint a pár már nem is él együtt, Kim Kardashian néhány napja a gyerekekkel együtt – North (3) és Saint (1) – anyjához költözött. Eközben már a válás is tervben van, de a celebnő úgy érzi, csapdába esett, és nem alkalmas most az idő a procedúrára. Szeretne addig West mellett lenni, amíg helyre nem jön mentálisan, ezzel is előkészítve azt, hogy a későbbiekben ő kaphassa meg a gyerekek felett a teljes felügyelet jogát.

Update: A korábban válásról beszélő források visszavonták nyilatkozataikat, s mások is tagadták a kapcsolat végéről szóló pletykákat a contactmusic.com szerint.

I ❤️ my family

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép, 2016. Aug 31., 17:48 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik