Szórakozás

Pintér Tibor új barátnője nyitott kapcsolatot javasolt párjának

Pintér Tibor nemzetlovász új barátnője, Ács Beatrix első bemutatkozása nem sikerült valami jól – amikor megismerkedésükről kérdezték az ifjú párt a Mokkában, a világ egyik legjobb testű modellje valamiért exéről, egy amerikai orvosról kezdett beszélni.

A malőrt meg is írtuk, majd nem sokkal később Sarka Kata is kifejezte véleményét az esetről. Ebből gyorsan egy elég szórakoztató mini celebháború alakult ki annak minden csodás apró fejezetével együtt. Irónikus módon a pár éppen Sarka Kata mégférje, Hajdú Péter műsorában, az Esti Frizbiben akarta tisztázni kapcsolatuk csodálatosságát, ami ugyancsak kissé szürreálisra sikeredett.

Az ifjú pár korábban kissé ellentmondásosan nyilatkozott arról, mióta is vannak együtt, de a műsorban ezt is igyekeznek majd tisztázni. Ami biztos, hogy

tényleg találkoztak már temetőben is,

hogy több hónapos szünettel írtak egymásnak Facebookon (pedig személyesen nem ismerték egymás), és Ács Bea azért írt rá a művészre, mert nézte az Édes Életet, és látta, hogy Pintér

különb, mint a többi, mások a rezgései.

Elhangzik még az is, hogy egyszer közösen tartottak Pintér egyik fellépésére, és az autóban az új barátnő meglepően csendes volt. Amikor kiszálltak, a modell azt mondta új párjának, az az ötlete támadt, hogy éljenek nyitott kapcsolatban.

De persze viccből. Kiderül még továbbá, hogy

  • Ilyen őrült csávó mellé kell egy őrült nő
  • Ács Beatrix úgy érzi, megtalálta a másik felét, csak férfiban (sic!)
  • Bea kitűnően ír és fogalmaz
  • Bea úgy néz ki, mint egy kislány, de nem az.

Az Esti Frizbi vasárnap este lesz látható az ATV műsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik