Szórakozás

Munkáért ácsingózik az a rádiós, akinek Sebestyén Balázsék miatt kellett mennie

A korábbi Morning Show csapata, Sebestyén Balázzsal, Vadon Janival és Rákóczi Ferivel az élen már a Rádió 1-nél, Reggeli show néven szórakoztatja a hallgatókat. Az új és mégis régi műsor hétfőn indult el, ahol a műsorvezetők azonnal kikezdték Andy Vajnát, hogy bizonyítsák szólásszabadságukat.

Ugyanakkor ahogyan ők elkezdték a munkát új rádiójuknál, a korábbi reggeli műsor házigazdája, Esperes Ákos munkanélkülivé vált. A rádiós pénteken már megosztotta követőivel, hogy egy időre véget ért számára a műfaj, hétfő reggel hatkor pedig az utcán állva hirdette, hogy mi a helyzet.

Van az úgy, hogy több az ember mint a frekvencia. Nekem épp nincs rádióm, úgyhogy kijöttem az Oktogonra. Kezdek, itt vagyok!


Esperes a Borsnak már úgy nyilatkozott, hogy nincs benne harag:

Ez jó poén volt. Vicces, nem? A fotó a felém áradó érdeklődésre volt reakció. Rengeteg levelet kapok, amióta nem dolgozom, több lájkom van, mint előtte. A reggeli műsorkészítéshez értek, húsz éve ezt csinálom, és ez most pont foglalt. Balázsék egy brand, azt vették át, ami elfogadható, érthető a döntés. Sok sikert kívánok nekik!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik