Szórakozás

Tóth Gabi még mindig nem szánta rá magát az érettségire

Az X-Faktor mentora karrierje beindulásakor, a Megasztár idején volt középiskolás. A műsor és a vele járó elfoglaltságok, valamint a napi négy óra vonatozás – Budapest és Tapolca között – miatt úgy döntött, hogy felfüggeszti a tanulmányait.

Amikor a Megasztárba bekerültem, már nem nagyon jártam iskolába. Pont akkor kezdtem a középiskolát, a kettőt pedig lehetetlen volt együtt csinálni. Mindennap négyórás vonatutat tettem meg Budapest és Tapolca között, és aztán feladtam. Nem azért nem érettségiztem le, mert nem kell a papír. Egyszerűen annyi, hogy én a karriert és a lehetőséget választottam, ami nagyon ritkán adódik az életben. (…) Vagy ott maradok az iskolapadban és leteszem az érettségit, hogy mindenkinek megfeleljek, vagy híres énekesnő leszek

– nyilatkozta korábban Tóth Gabi, akit emiatt az elmúlt tíz évben többször is ért támadás, éppen ezért elhatározta, hogy idén nekifut az érettséginek, hogy ne tudják a hiánya miatt “csesztetni”.

Tavasszal még azt mondta, szeptembertől beiratkozik az iskolába. Ígéretének most a Bors járt utána, kíváncsiak voltak, hogy hogyan boldogul a tanulással Gabi, de kiderült, hogy leginkább sehogy, ugyanis továbbra sem vágott neki a papír megszerzésének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik