Szórakozás

X-Faktor: 4 év után szakított Gorbunov Dmitrij

Az X-Faktor ukrán származású versenyzője, a saját szállásáról rászorulóknak ételt osztó Gorbunov Dmitrij közel négy év után szakított barátnőjével. A fiú szerint párja nem tudta elfogadni őt, ezért nem bánja, hogy újra szingli.

“Nem szeretnék már a volt kapcsolatomról beszélni, egy új szerelemre pedig még egyáltalán nem állok készen. Nem azért, mert megviselt a szakítás, hiszen meg akart változtatni, és nem tudott úgy elfogadni, ahogy vagyok. Azzal, hogy szakítottunk, jóban tudtunk maradni, továbbra is barátok vagyunk”

– mondta a Borsnak Dmitrij, aki egyelőre nem vágyik komoly kapcsolatra, most egészen másra szeretne koncentrálni.

“Kizárólag a zenére összpontosítok, mert ez az első és legfontosabb dolog az éle­temben. Amikor a színpadon állok, az semmi máshoz nem hasonlítható érzés. Akkor vagyok önmagam. Minden érzést, feszültséget ott adhatok ki magamból, az az igazi Dmitrij. Nem szeretnék erről lemondani. Ráadásul most időm se lenne egy barátnőre, hi­szen annyi próbánk van, hogy nehéz lenne mellette időt szorítani egy randevúra. Az izgalmat, a boldogságot és az eufóriát pedig a színpadon is megkapom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik