Szórakozás

VV8: Egy nappal édesanyja temetése után költözött be Gina

A hétvégén VV Atival párbajozó VV Gina szörnyű családi tragédiát követően, egy nappal édesanyja temetése után költözött be a ValóVilág Powered by Big Brother villájába.

“A feleségem leukémiában halt meg. Olyan hirtelen jött, hogy fel sem tudtunk készülni rá. A műtét kizárt volt, mind­össze két hónapot adtak neki. Az orvosok csak négy napot tévedtek. Október 8-án temettük, Gina 9-én költözött a villába. Nem volt könnyű neki, de a feleségem a lelkére kötötte a halálos ágyán, ha lehetősége adódik, menjen, hiszen ez volt az álma. Egy szülőt soha nem lehet elfelejteni. Látom, hogy próbálkozik, de nagyon nehéz neki. Bent jobban elvan, picit felejt, de látom rajta, hogy a szemei mindig ki vannak sírva, így amikor telefonon beszéltünk, akkor is csak azt mondtam neki, táncoljon, énekeljen, vegyüljön, mert ha nem teszi, akkor ki fogják közösíteni. Hála az égnek, sikerült beilleszkednie”

– mondta a Blikknek Gina édesapja, István.

A jogi egyetemre járó lány alig egy héttel a VV8 vége előtt első párbajára készül. Ha megnyeri, könnyen a valóságshow győztese is lehet, ennek szurkol Gina apukája is.

“Örülök, hogy a lányom párbajozik. Itt volt az ideje, hiszen ha valaki beköltözik, ilyenkor láthatja, hogy szeretik-e őt a nézők. Ez volt az álma, hogy ott lehessen.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik