Szórakozás

Szabó Zsófi Hajdúnak: Nagyon rossz, hogy ellöktél magadtól

A Sarka-Hajdú kapcsolat megromlása nemcsak a pár házasságára volt rossz hatással. A szétköltözés után Szabó Zsófi kapcsolata is megszakadt Hajdú Péterrel, akit aztán a szőke celeb az esküvőjére sem hívott meg. A Frizbi felvételén azonban kiderült, hogy Zsófinak ez nagyon is fáj – írja a Bors.

Te a barátom voltál. És amikor ti már nem voltatok olyan jóban Katával, akkor ő volt az, aki mellett én voltam. Így a barátaitok is különváltak, és evidens volt, hogy te nem akarod velem tartani a kapcsolatot. Küldtem neked egy szomorú fejet, te pedig nem válaszoltál. És ez egyébként nekem na­gyon…, most nem fogok sírni, de nekem te tényleg a legjobb barátom voltál. Nagyon rossz, hogy ellöktél magadtól

– mondta könnyezve Szabó Zsófi, aki emiatt az eltávolodás miatt nem küldött meghívót. Majd azt is hozzátette, Hajdúék szakítása őt is megviselte, hiszen azelőtt évekig részt vett minden családi eseményen.

Hiába rendeződött a viszony a két műsorvezető között, Zsófi nem élvezheti gondtalanul a boldogságát. Saját kapcsolata miatt is meg kell harcolnia, ugyanis férje származása miatt sokat támadják. Éppen ezért kijelentette, hogy már ő is cigány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik