Szórakozás

Ganxsta Zolee még mindig reménykedik, de exe nem fogadja vissza

A rapper teljesen magába zuhant, amikor a nyáron szakított vele 24 évvel fiatalabb barátnője. Ganxsta Zolee akkor aggasztó posztokat osztott meg közösségi oldalán, de hetekkel később is padlón volt még. Szeptemberben például egy koncertje közben omlott össze, majd félbe is hagyta a haknit.

Egy hónapja már úgy nyilatkozott a Storynak, hogy végre túllendült a sötét korszakán és újra boldog, elégedett azzal, amije van. Lovász László Lakástalkshowjából azonban az derült ki a napokban, hogy Zolee még mindig nem tudta magában lezárni a Petrával való kapcsolatát.

Voltam nagyon lent, de fel kell tudni jönni. (…) Volt, hogy a mezsgyén jártam, amikor éle­tem szerelme lelépett. Megértem, miért, és igaza volt mindenben. Elszúrtam egy csomó dolgot. Nem főbenjáró bűnről van szó, de akkor is. (…) Ezt a nőt az isten küldte azért, hogy megtanuljam, mi a türelem, a kitartás, és hogy ne tévesszem szem elől a célt. Akkor lesz jó, ha visszajön…

– idézi a Bors a zenész szavait.

A napilap Zolee exét is megkereste, szerették volna megtudni, hogy mi a véleménye a jövőbeni folytatás esélyeiről.

Sajnos én ezt a kapcsolatot lezártam már, így nem tudom mit mondhatnék erre. Nagyon ritkán beszélünk, nem váltunk el haragban, viszont, mint ő is mondta, sok minden rajta múlt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik