Szórakozás

Férjhez megy Czeizel Endre gyermekeinek anyja

Czeizel-Endre(650x433).jpg (Array)
Czeizel-Endre(650x433).jpg (Array)

Ahogyan már korábban kiderült, a tavaly augusztusban elhunyt genetikus, Czeizel Endre és egy fiatal hölgy, Dóra között évekkel ezelőtt szerelem szövődött. A professzor nem volt hajlandó elválni második feleségétől, Erzsébet asszonytól. Az új viszonyból két gyerek született, emiatt rendőrök is nyomoztak.

Már azt hihettük, hogy a történet nem szolgálhat újabb érdekes szállal, de mégis. A BEST magazin információi szerint Czeizel szeretője ugyanis úgy döntött, hogy újra férjhez megy. Ezt egy családtag is megerősítette a lapnak.

“Mi is hallottuk, hogy Dóra férjhez megy, de az az igazság, hogy Erzsébet akkor lenne a legboldogabb, ha soha többé nem kellene hallania erről a hölgyről. Mi csak azt szeretnénk, hogy a lehető leghamarabb véget érjen ez a rémálom”

– mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő rokon, aki hozzátette: az örökség miatti pereskedés miatt egyelőre semmi esély nincs arra, hogy a két nő ne találkozzon, és az ügy akár évekig is elhúzódhat – pedig mindkettejüknek jobbat tenne, ha minél távolabb kerülnének egymástól és új életet kezdhetnének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik