Szórakozás

Így lehet idegösszeomlás szélére sodorni Peller Annát

Peller Annát Az évad musicalszínészének választották a Budapesti Operettszínházban, és az idei Arany Kotta Díj nyertesei között is szerepel. A Nők az idegösszeomlás szélén musicalben nyújtott alakításáért díjazták, ennek kapcsán derült ki, hogy a színésznőt is könnyen az idegösszeomlás szélére lehet sodorni valamivel.

“A folyamatos szervezéssel. Nagyon nehéz összehozni a dolgokat, amikor például a kislányunk a nagyszülőkhöz megy, mert a férjemnek is intéznie kell az ügyeit, amikor kérdés, hogy alakul a szinkronmunkám aznap – mert kiderül, hogy négy órát kell felvennünk –, amikor nekem a stúdióban egy korai időpont lenne jó, mert délután már próba vár a színházban, de reggel hét előtt még nincs ott senki… Mire az egészet estére leteszem, addigra néha tényleg eljutok az idegösszeomlás szélére. (Nevet.) De közben valahogy mégis minden sikerül, és nem panaszkodom, mert élvezem, amit csinálok”

– mondta a Borsnak Peller Anna, aki azt is elárulta, hogy hatalmas szeretetéhsége van.

“Óriási szeretetéhségem van, még a gyerekkoromból adódóan. Kicsiként ugyanis kövér voltam, nem szerettek az általános iskolában, így az egész életemet végigkíséri az érzés, hogy nagyon vágyom arra: szeressenek. Ezért minden, ami visszaigazolást ad arról, hogy kedvelnek, az nekem nagyon jó. Annyira euforikus érzés volt, amikor megtudtuk az eredményt a Nyerő Párosban! Noha meglepődtünk a hatalmas fölényen, Mikivel nem is hittük volna, hogy eljutunk a döntőig… Azt beszéltük, csak az első körből ne essünk ki. De aztán soha nem láttuk a műsor végét, mindig csak a következő kört vártuk, és szerintem ez is volt a titka az egésznek. Meg az, hogy önmagunkat adtuk. Olyan jól éreztük magunkat együtt, hogy csak egymásra voltunk utalva végig.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik