Szórakozás

Élő adásban alázta meg kolléganőjét Bochkor Gábor

Még azt sem felejtették el az emberek, amikor Bochkor Gábor néhány hónapja a kövér nőket szólta meg, a Music FM Önindítójának csütörtöki adásában újra a nőkön köszörülte a nyelvét. A műsorvezető ezúttal élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót.

Bella, Bochkor és István Dani a Kaszi népcsoportról értekezett, akiknél a nők hordják a nadrágot, s elnyomják a férfiakat. A két férfi rádiós egyből kijelentette, hogy negatív véleménnyel vannak a karakán nőkről, mivel nem tartják őket elég nőiesnek, s ekkor sokadjára férfiként aposztrofálták Bellát, aki az elején viccesen kérte ki magának a megjegyzést, sokadjára már ingerülten reagált, s egy adott pillanatban elhagyta a stúdiót.

“Van az a határ, ami fölött nem tűröm el, hogy a nőiességemben megbántsatok. És ne vegyétek ezt zokon, nem a reggeli műsort akarom megfúrni, de nekem elegem van ebből, én ezt nem akarom már tovább csinálni. Nem tűröm el, hogy férfinak nevezzetek a továbbiakban. Elegem van. Minden második, vagy minden nap le vagyok férfizva, és ezt nem vagyok hajlandó elviselni tovább, elég volt. Minden nap nem lehet ezt viccként felfogni. Többször jeleztem már, hogy nem szeretném ezt folytatni”

– mondta az adásban Bella Gabriella.

A Blikk szerint a történteknek voltak már előzményei. Bellát többször hívták Gézának Bochkorék, amely először tűnhet viccesnek, ám a huszonegy éve hírszerkesztőként dolgozó rádiós többször jelezte kollégáinak, hogy számára már kényelmetlenné vált a helyzet.

Egyébként sem Bochkor, sem István nem ismerte el, hogy bántó lett volna a megjegyzésük, sőt, felhívták Bella figyelmét, hogy sokkal lazábban kellene kezelnie az ilyen megjegyzéseket, valamint hogy ezt nem a hallgatóság előtt kellett volna jeleznie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik