Szórakozás

Kanye Westet még mindig nem engedik ki a kórházból paranoiája miatt

Kanye West (kanye west, )
Kanye West (kanye west, )

A rapper már egy hete kórházban fekszik. Az első hírek szerint pszichiátriai kezelésre szorult, ami egyre biztosabb. A People magazin informátora szerint ugyanis Kanye West komoly paranoiától szenved – írja a contactmusic. A beszámoló szerint a rappernek folyamatosan hullámzik a kedélyállapota és állandó megfigyelésre szorul. Egyedül feleségét, Kim Kardashiant tűri meg maga mellett, aki naponta több órát tölt vele és aki, a Hálaadást is bent töltötte a kórházban.

Valami egyértelműen nincs rendben Westnél, hiszen az orvosok mostanra kiengedték volna, de egyelőre azon dolgoznak, hogy megfelelően beállítsák a gyógyszerei adagolását, annak érdekében, hogy mentális állapota javuljon.

Eközben a Kardashian família reality-showja tovább folytatódik. Kim Kardashian párizsi támadása után felfüggesztették a forgatást és az a pletyka röppent fel, hogy félbe is hagyják a jelenleg futó 12. évadot, de már biztos, hogy ez nem így lesz. Október végén újra munkába állt a stáb, csak ezentúl Kim nem tűnik fel túl sokszor, ahogyan a kórházban fekvő Kanye sem.

Fotó: Getty Images
Fotó: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik