Szórakozás

Hujber Feri felesége: Sok visszajelzést kaptam, hogy nem vagyok jó anya

A színész felesége, Cynthia a Fem3Caféban beszélt az anyaságról, ahol azt sem titkolta el, hogy első gyermekénél, Noelnél még nem érett meg az anyaságra. Most, hogy már kislánya is két éves már jobb anyának tartja magát, de évekkel ezelőtt még saját édesanyja is azt gondolta róla, hogy vannak hiányosságai.

Az elsőnél még az anyukám is azt mondta, hogy ‘hát kislányom, nem biztos, hogy te egy tipikus anya-típus vagy’. Én nem voltam jó anya. Nagyon sok visszajelzést is kaptam, hogy nem vagyok jó anya. Nem esett jól

– mesélte Hujber felesége, aki arról is beszélt, hogy nem véletlenül van gyerekei között hat év korkülönbség. Ő ugyanis nem bírta volna két kicsivel. Ráadásul most is sokszor hagyja pótanyára gyerekeit.

A felnőtteknek jobb, ha nagyobb a korkülönbség a gyerekek között. Én nem bírtam volna egy három meg egy egyévessel. Önző vagyok. Igenis szeretném, ha segítenének a picivel nekem. Igenis vigyázzon rá a pótmami vagy a nagymami és a hajamat kitépem azoktól az anyáktól, akik azt mondják, hogy a gyereket nem hagyták másra óvodás koráig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik