Szórakozás

Figyelteti a lányát Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos nagyon félti a lányát, különösen amikor a közel 18 éves Boglárka bulizni megy. A Borsnak adott interjúból azonban úgy tűnik, a zenész kicsit túlzásba is viszi az aggódást.

“Felnőtt nő már, kénytelen vagyok tudomásul venni, hogy bulizni akar, és udvarolnak neki. Ezzel az utóbbival, lányos apukaként is viszonylag könnyen megbarátkoztam, ez a természet rendje. A lányom egyébként jó gyerek, és én soha nem szóltam bele abba, hogy kivel ismerkedik…  – meséli Lagzi Lajcsi, aki azért minden trükköt bevet, hogy szemmel tarthassa lányát.

“Bevallom, volt olyan, hogy magam eredtem a lányom után, amikor bulizni ment. Ezzel csak az volt a baj, hogy ha ő nem is vett észre, perceken belül felismertek mindenhol, így hamar lebuktam. Szóval ez a lehetőség elveszett, de támadt egy sokkal jobb ötletem: megkértem az egyik biztonsági őr ismerősömet, hogy ő kövesse… A buli közben aztán felhívott a lányom és azt kérdezte: „Apa! Az a nagydarab férfi ott az ajtóban, aki megállás nélkül engem figyel, ugye nem véletlenül van itt?” Nem volt más választásom, mint bevallottam neki, hogy én figyeltetem, de ez az ő érdeke. Azt hiszem, ezt majd csak évek múlva fogja megérteni…”

lagzi lajcsi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik