Szórakozás

X-Faktor: elfogultsággal vádolják a nézők Puskás Petit

Az RTL Klub tehetségkutatójának negyedik élő adásában Tóth Gabi mentoráltja, Vince Aliz Liza, és Gáspár Laci versenyzője, Fejes Szandra párbajozott, akik közül végül a nézők szavazatai alapján Lizának kellett hazamennie. A döntésnél Puskás Peti is Szandrát szerette volna továbbjuttatni, akivel korábban együtt dolgozott a kaposvári színházban – a kommentelők nem is hagyták szó nélkül ezt a tényt, elfogultsággal és részrehajlással vádolva meg a mentort.

“Szinte vártam már a pillanatot, hogy mikor vádolnak majd a nézők azzal, hogy Szandi miattam szerepel a műsorban! Szandit egy bitang jó énekesnőnek tartom, akit nem ejthetek ki azért, mert a nézők miatt aggódom. Az utolsó másodpercig hezitáltam, mert Lizának kiváló hangja van, de végül az összteljesítményük alapján tőle búcsúztam” – mondta el a Blikknek Puskás Peti. A versenyző, Fejes Szandra is kifejtette véleményét a nézők hozzászólásai kapcsán.

“Mindig elolvasom én is a kommenteket és valóban gyakran vitatéma, hogy Puskás Petivel való munkakapcsolatom mennyire befolyásolja a továbbjutásom. Petivel mindketten színházban dolgoztunk, ismerjük egymást, de soha nem volt köztünk szoros barátság. Eddig három párbajdallal kellett kiállnom, kétszer pedig a mentorok döntése juttatott tovább, most viszont a nézői szavazatok. Remélem a közönség is idővel megérti a lelkem és át tudom majd adni az érzéseim a dalaimon keresztül.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik