Szórakozás

Lagzi Lajcsi visszakapta a rendőrség által lefoglalt terepjáróját

A mulatós zenész családi autóját több mint egy évre lefoglalta a rendőrség, ez idő alatt pedig a terepjáró értéke is csökkent, ráadásul hazaszállítani sem volt éppen egyszerű – derül ki a mai BlikkbőlLagzi Lajcsi terepjáróját ugyanis az áramlopási ügy kapcsán foglalta le a hatóság, az autó állapota pedig jelentősen leromlott ez alatt az idő alatt.

“Meg tudom erősíteni az információkat, sajnos igaz, hogy fogva tartották az autón­kat, teljesen indokolatlanul. Ugyanezt tették azokkal a gépkocsikkal is, amelyeknek nem is a mi vagyunk a tulajdonosai. Azokat szerencsére már korábban visszaadták” – mondta el a lapnak Lajcsi, aki elárulta, kára is keletkezett a gépkocsi lefoglalásából, hiszen az elmúlt időszakban az autó – állapotának romlása miatt – jelentősen veszített értékéből. Ráadásul nem kapta meg “azt a törődést, amit egy autónak alapból megad a tulajdonosa”, ez is csökkentett az értékén. Ráadásul nem is vezethette hazáig, más módon kellett elszállítania, mert az ügyintézők elkeverték az autó papírjait.

A lap információi szerint egyébként a mulatós zenész és három társa ellen indult nyomozás hamarosan lezárul, az ügyet ismerő rendészeti forrásunk szerint pedig nem vitás, hogy vádat emelnek Lajcsi ellen. Az azonban kétséges, hogy el is tudják majd ítélni, hiszen a meghosszabbított, és igen költséges nyomozás nem hozott igazi eredményt. Az azonban szinte biztos, hogy Lajcsi fél éven belül a vádlottak padjára ül majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik