Szórakozás

Pintér Tibor új nője hosszú levélben oktatta ki Sarka Katát

Valószínűleg már mindenki tudja, hogy Pintér Tibor újra rátalált a szerelemre második válása után. Új párja pedig nem más, mint Ács Bea, akit néhány éve a világ legjobb testű nőjének is megválasztottak Ázsiában. A páros a héten a Mokkában járt, hogy kapcsolatukról meséljenek, amikor a modell nem kicsit beégett. Demcsák Zsuzsa érdeklődésére, aki azt szerette volna megtudni, hogy hogyan ismerkedtek meg Pintérrel, ő arról kezdett el beszélni, hogy előző pasijával – aki egy Amerikában élő sztársebész – hogyan hozta össze a sors.

A félreértés után a műsorvezetők fogták a fejüket és kínosan magyarázkodtak, minderről pedig Sarka Katának is megvolt a véleménye. Hogy ő hogy jön a képbe? Sehogy. Hajdúné egyszerűen rábukkant véletlenül a riportra és nem tudta magában tartani, mit gondol Bea szerepléséről.

Nem ismerem egyik vendéget sem személyesen, de a reakcióm ugyanaz volt, mint Szebeninek, majd aztán az, mint Zsuzsinak! Szegény Pintér Tibor, nem lettem volna a helyedben interjú közben! Bemutatod a szerelmed a nagyközönségnek, ő meg az exéről kezd mesélni…

-írta a közösségi oldalán Sarka.

Fotó: Berecz Valter
Fotó: Berecz Valter

Mindezt azonban Pintér barátnője sem hagyhatta szó nélkül, ezért ő is hosszasan leírta véleményét és ki is oktatta Katát.

Kedves Sarka Kata! Először is szeretném megköszönni, hogy az interjúnkkal foglalkozol, és ezt posztoltad is. (…) Én sem ismerlek téged igazán, csak azt látom, amit a sajtó lehoz rólad, mindezektől függetlenül én nem itélkezem addig sem rólad, sem másról, amíg nem ismerlek meg igazán személyesen. Nem vagyok az a típusú ember, aki sztereotipiákat gyárt emberekről anélkül, hogy ismerném. Biztosan neked is voltak már ballépéseid, de hát ettől vagyunk emberek. (…) Rosszul esik, hogy ismeretlenül elkönyveltél engem, de remélem a pedáns mivoltod és az intelligenciád amivel remdelkezel, ad esélyt arra, hogy ezt újra gondold, ha megismersz engem. Te egy okos, magasan kvalifikált, csodaszép nő, de főleg anya vagy. Hiszem, hogy csak azért nyilakoztál ‘így’ rólam, mert a sztereotipiák miatt egy bizonyos ‘csoportba’ helyeztél

– olvasható a bejegyzésben.

Bea azonban ezúttal sem mérte fel jól a helyzetet és újabb öngólt rúgott magának.

Ahelyett, hogy Sarka oktatásánál abbahagyta volna az írást, elkezdte fényezni magát. A kedvenc részünk, amikor tucatnyi nemes tulajdonsága felsorolása után – amit egyébként még személyes történetekkel is alátámasztott – azt is kiemelte, hogy mennyire szerény.

Úgy gondolom sok olyan értékem van, amiről se te, se mások nagyon nem tudnak, mert én ezeket nem verem annyira nagy dobra. De van lelkem, óriási. Sok betegségemből felépülve önként segítek immáron 7 éve beteg gyermekeket, emellett földönjáró vagyok, házias, szerény, szeretet adni tudó nő. Mindig pozitív és vidám. Csak egy kis történetet kiemelve: egy hete pénteken kórházban voltam, hiszen majdnem meghaltam a súlyos allergiám miatt ( vannak róla mentős papírjaim ), megkaptam az életmentő gyógyszereket, és már aznap délután a Lovas Színház csapatának főztem a Kincsemben, kint a hidegben, egyedül, gumicsizmában, órákon át. És miért? Mert megigértem! Hát ilyen ember lennék én..!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik