Szórakozás

Hajdú Péter: Négy hónapja nem voltam nővel

A műsorvezető Kasza Tibivel utazott, aki újabb részleteket árult el házassági válságáról. Kiderült, hogy pontosan mi is vezetett ahhoz, hogy Kata elköltözött otthonról és hogyan fogadta, amikor az üres házba ért haza.

Az elmúlt 9 évből nyolc és fél álomszerű volt. Az utolsó pár hónapban voltak köztünk konfliktusok, azt gondolom mindekettőnk hibájából adódóan. Azt beszéltük meg, hogy tartunk egy kis szünetet. Bérel egy lakást és elmegy néhány bőrönddel. Én ebben a tudatban utaztam el a Balatonra, majd hívott a biztonsági őr, hogy megállt a ház előtt egy költöztető teherautó. Ennél nagyobb sokk életemben nem ért. Amikor hazaértem üres gyerekszoba, üres hálószoba fogadott, akkor egy órát sírtam. Ezután volt néhány hetem, amikor azt hittem, hogy elvették a kék eget és összedőlt a világ és nem tudtam, hogy hogyan tovább

– mesélte Hajdú, aki továbbra sem tudja, hogyan alakul a házassága, de addig is kerüli a csajozást.

Nem voltam senkivel az elmúlt négy hónapban. Nem is vagyok arra kész, hogy legyek valakivel. Soha életemben nem kurváztam. Most sem fogom magam olyan helyzetbe hozni, hogy ha kibékülünk a Katával, akkor ezzel zsaroljanak utána. Katával is megbeszéltem, hogy az a legtisztább, ha elmondjuk egymásnak, ha valakivel találkozni akarunk. Nem kell, hogy később egy fotó, egy hangfelvétel előkerüljön.

Ha azonban mégis válásra kerül a sor, a Frizbi műsorvezetője úgy gondolja, hogy a gyerekeknek az anyjuknál a helye. Persze úgy, hogy ő is látogathatja őket. A beszélgetésből az is kiderült, hogy Hajdúnak lényegében az a baja Katával, hogy önálló nő lett melette és saját “csajos programokat” szervezett magának.

Én családban szeretnék élni, arra vágyok, hogy a feleségem otthon legyen este. Nem az a baj, hogy üzletasszony, de ne szervezzen minden héten csajos bulikat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik