Szórakozás

VV Mici bevallotta, hogy Svájcban árulta szexuális szolgáltatásait

A 24 éves szőkeség és villapárja, Krisztián naponta termelik a szexvideókat a Való Világnak. Habár Mici eleinte nem akart belemenni a dologba, mondván, nem akar szégyent hozni az anyukájára, mostanra teljesen levetkőzte a gátlásait és gond nélkül bújik össze párjával, akár a többiek előtt is.

A legutóbbi alkalommal azonban nem várt fordulatot vett a páros éjszakája. Krisztián ugyanis Mici gyakorlottságát látva feltette a nagy kérdést: “Remélem nem foglalkoztál ilyenekkel kint, ugye?”

Mici először tagadta, végül bevallotta, hogy három évvel ezelőtt volt egy időszak az életében, amikor szexuális szolgáltatásait árulta Svájcban.

Jó, három alkalommal voltam kint dolgozni egy bárban, Svájban. Háromszor voltam két heteket. Ennyi történt, aztán elegem lett az egészből. Mondtam, hogy köszönöm szépen, ebből nem kérek többet. Utána hazajöttem és ennyi. Ez három éve volt, utána jött egy komoly barátom, két éve vele vagyok. Eszem ágában nem lett volna megint ezt csinálni. Én azon vagyok meglepődve, hogy vannak olyan buta nők, akik paliknak adják a lóvéjukat. Én soha nem csináltam ilyet

– vallott Mici az ágyban fekve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik