Szórakozás

Sarka Kata szerint is ciki Pintér Tibor új barátnője

Néhány napja, hogy a lovas színész a nyilvánosság elé állt új kapcsolatával. Barátnőjével, Ács Beával – akit néhány éve egyébként a világ legjobb testű nőjének választottak – csak rövid ideje alkotnak egy párt, de nagyon gyorsan történnek köztük a dolgok. A napokban a Mokka vendégei voltak, ahol kapcsolatukról és megismerkedésükről beszéltek, illetve beszéltek volna, ugyanis Bea egy félreértés miatt, expárjáról kezdett el mesélni.

A két műsorvezető, Szebeni István és Demcsák Zsuzsa teljesen lefagytak, amikor rájöttek, hogy mi történik, aztán csak magyarázkodni és nevetni tudtak, de a szituáció kétségtelenül rendkívül kínos volt. Pintér Tibor párja ezután közösségi oldalán magyarázkodott.

Szeretnék reagálni a tegnapi Mokka reggeli műsorában elhangzott szavaimra, és az ebből generált ‘találgotásokra’. Volt párom, Dr. Sz. Tom éveken át volt a párom, csodás ember, nem csak magasan kvalifikàlt, hanem egy igazi földönjáró ember. Békében, szeretetben, barátságban váltunk el. Mai napig követjük egymás életét. Bár a szerelem elmúlt, a tisztelet megmaradt közöttünk.  Tibor és Tamás régóta jó barátságban vannak, hiszen volt párom mind a hollywoodi sztárvilágot, mind a magyar sztárokat jól ismeri. Tamás egyébként boldog kapcsolatban él, és kiegyensúlyozott életet él. Én boldog vagyok, hogy ő boldog, és nem, nem vagyok belé szerelmes. Jó baràtom, ő olyan nekem, mint Tenyának Janza Kata.


Sarka Kata minden bizonnyal nem látta ezt a bejegyzést, a Mokka videójára azonban rátalált és szükségesnek érezte megosztani a véleményét ország-világgal.

Valamiért rákattintottam erre a videóra, és maradandó élményt nyújtott! Nem ismerem egyik vendéget sem személyesen, de a reakcióm ugyanaz volt, mint Szebeninek, majd aztán az, mint Zsuzsinak! Szegény Pintér Tibor, nem lettem volna a helyedben interjú közben! Bemutatod a szerelmed a nagyközönségnek, ő meg az exéről kezd mesélni…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik