Szórakozás

Gáspár Laci nem tud túl sok jót elmondani Szabó Zsófival való kapcsolatáról

Hamarosan képernyőre kerül az RTL Klub tátogós celebversenye, a Playback Párbaj, aminek Gáspár Laci és az egyre szexibb Szabó Zsófi lesznek a házigazdái. A páros kapcsolata nem újkeletű, hiszen a Celeb vagyok, ments ki innen! realityjében is szerepeltek már együtt, ennek ellenére a viszonyuk távolról sem nevezhető barátinak. A legpozitívabb dolog, amit az énekes el tudott mondani az az, hogy “kezdenek összecsiszolódni”.

Úgy fogalmaznék, hogy egyre jobban megy a közös munka. Korábban a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor forgatásán találkoztunk, de nem lettünk barátok. Most azonban úgy gondolom, egyre inkább összehangolódunk, és kiegészítjük egymást. Ellentétes személyiségek vagyunk, de végül is ez a show a kontrasztokra épül, így tökéletes páros vagyunk erre a szerepre

– mondta a Blikknek Gáspár Laci, aki kishitűsége miatt még mindig tart a műsorvezetéstől. Ráadásul az is kiderült, hogy félelmei és önbizalomhiánya miatt szokott hadarva beszélni, amit igyekszik majd mellőzni az új műsorban.

Néhány hónapja rájöttem, hogy lelki eredetű a hadarásom. ByeAlex még a válogatókon ébresztett rá arra, miért is sietek ennyire a mondanivalómmal, és teljesen igaza volt. Eddig azt gondoltam, hogy mindent gyorsan kell eldarálnom, mert féltem, az újságírók nem akarnak végighallgatni, de Alex tanácsára és beszédstílusára figyelve rájöttem, hogy nem kell gyorsan beszélnem, ha valakit érdekel a mondanivalóm, úgyis meghallgat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik