Szórakozás

Vajnáéknál kávézott a Morning Show stábja

A Morning Show csapata nem éppen a tervezett módon, már két nappal a Class FM frekvenciájának elveszítése előtt, november 16-án elköszönt a hallgatóktól, azóta nem hallhatók egyetlen rádióban sem. Az ország leghallgatottabb ébresztőműsorának tagjai már a búcsúzáskor elmondták: szeretnének visszatérni, de csak akkor, ha politikailag független módon gyárthatnak műsort valamelyik adón.

A Morning Show vezetője, Sebestyén Balázs már korábban elmondta, hogy jelenleg több oldallal is tárgyal a folytatásról, köztük az Andy Vajna-féle Rádió 1-gyel.

Ezt támasztja alá az is, hogy pénteken délelőtt az Index munkatársai a Rádió 1 székháza előtt találkoztak Rákóczi Ferenccel és a Morning Show hangmérnökével. Rákóczi is megerősítette, hogy vannak tárgyalások, de azt mondta, hogy még nem írtak alá semmit, csak beszélgetni és kávézni mentek oda. Azt pedig cáfolta, hogy próbaadást vettek volna fel.

A Morning Show-ról egyébként szakmai berkekben biztosra veszik, hogy az országos lefedettségtől mág nagyon távol álló, de arrafelé haladó Rádió1-nél folytatódik, sőt, azt is tudni vélik, hogy a szerződést már alá is írták, de legalábbis Vajnával már megegyeztek. Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a műsorkészítői szabadságukkal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik