Szórakozás

Súlyos betegségen van túl, és még mindig bugyit árul a Big Brother Pongója

2002-ben a TV2 realityjében került képernyőre, később pedig a Való Világban is feltűnt Lassan Zoltán, azaz Pongó, akit komlói bugyiárusként ismertek meg a tévénézők. A Blikk felkereste a Big Brother egykori játékosát, aki elmesélte, mi történt vele az elmúlt évek során.

“Huszonhárom éve nyitottuk meg a boltunkat Komlón, azóta ebből élünk. A vállalkozást kezdetben én vittem, most már a feleségem. A nejem a főnök, én csak léhűtök itt. Ettől függetlenül, ha kell, akkor besegítek a nőknek melltartót választani. Ennyi idő után még mindig a bugyi közelében vagyok, és remélem, hogy ez sokáig így is marad” – mesélte Pongó, aki 29 éve él házasságban, és felesége a nehéz időszakban is kitartott mellette.

“2003-ban egy hatalmas daganatot találtak a tüdőmben. A doki szerint mindössze három hónapom volt hátra. Akkor gyakorlatilag megszűnt a világ. Szerencsém volt, hogy a daganat jól reagált a kemoterápiára, időben észrevették, de így is egy évig tartott a gyógyulás” – mesélte a valóságshow-szereplő, akit néha még mindig felismernek az utcán, viszont egykori játékostársaival már régóta nem tart kapcsolatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik