Szórakozás

Gáspár Laci étteremtulajdonos lett

Nemcsak az X-Faktor mentori feladatai, vagy a Playback Párbaj forgatása tölti ki mostanában Gáspár Laci idejét, hanem a zenész egy számára eddig ismeretlen terepen próbálja ki magát – minderről pedig a hiros. hu ír. Kiderült ugyanis, hogy decembertől a népszerű énekes veszi át a kecskeméti Pálma Bisztró üzemeltetését.

“Pont egy éve jártam először a Pálmában, a barátaimat látogattam meg. Bejöttem erre a helyre, leültem és egyből magával ragadott a hangulat. Kedves emberek, gyönyörű város… Éreztem, hogy nekem itt még dolgom van. Szerencsés együttállás, hogy épp néhány hónapja hallottam róla, hogy ez a hely, ahol olyan jól éreztem magam, keresi új gazdáját. Nem fogtam még bele ehhez hasonló volumenű dologba. Tizenhárom éve zenélek és énekelek szívből. De úgy éreztem, 37 évesen, 3 gyermekkel több lábon kell állnom” – mondta el Gáspár Laci, aki egy barátságos, zenés helyet álmodott meg.

“Azt már elterveztem, hová fog kerülni az első gitárom, amit én magam készítettem. Fontosnak tartom, hogy őrizzem azokat az emlékeket, amik segítenek felidézni, honnan indultam és hová jutottam. Mindenképpen szeretném, ha a zenész barátaim gyakori vendégek lennének a városban. Ahogy én magam is szeretnék részt venni a város életében” – tervezget az énekes, aki egyelőre csak kisebb felújításokat, és apróbb változtatásokat eszközöl majd a bisztrójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik