Szórakozás

Várkonyi Andreának fájdalmai vannak az autóbaleset óta

Várkonyi Andrea (Array)
Várkonyi Andrea (Array)

Kedden a kora esti órákban, Budapest egyik legbalesetveszélyesebb kereszteződésében karambolozott Várkonyi Andrea. A Fem3 műsorvezetője egyedül ült az autóban, amikor balról beleszállt egy furgon az Árpád híd budai hídfőjénél, a Flórián téren.

“A fejemet eléggé beütöttem, egy tojás méretű pukli van rajta. Bár tegnap még nem éreztem fájdalmat, ma már mindenem fáj, és kicsit sántikálok is. Így a mai napot az ügyintézés mellett a pihenésnek szentelem”

– mondta tegnap a Blikknek Várkonyi, aki értetlenül áll a történtek előtt.

Mint mondja: nem érti, hogyan ütközhetett bele a furgon, amikor a szabályoknak megfelelően a zöld jelzésre elindult a lámpánál. Még egyelőre vizsgálják a történteket, hogy ki a hibás a balesetben, de a jelek szerint a műsorvezető vétlen volt. Arról egyelőre nem tudtak nyilatkozni, mekkora lehet a kár, ugyanis a szakemberek még csak most mérik fel a veszteséget. Andrea férje, Bochkor Gábor szerint a nemrég vásárolt autó totálkáros lett.

A CT-eredményei negatívak lettek, így az éjszakát Várkonyi Andrea már otthon tölthette. A nyakmerevítőt sem kell már viselnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik