Szórakozás

Törölték Majka legújabb klipjét, de itt megnézheted

Egyetlen szó nélkül törölték Majka nemrégiben megjelent, 15 év című dalát a YouTube-ról; a rapper érthetően kiakadt, és Facebook-videóban beszélt a történtekről.

Ebben többek közt azt is elárulja, korábban zenei alapot vásárolt egy ezzel foglalkozó külföldi oldalról, amit aztán a saját zenészeivel átdolgoztatott az új szám kedvéért. Azonban pár londoni fiatal megkereste, hogy mindenképp törölje a számot a videómegosztóról, mert szerintük tőlük lopta az alapot. Majka ezt nyilván nem tette meg, mivel ő hivatalosan megvásárolta a hangsávokat; a londoni cég azonban a YouTube-hoz fordult, akik furamód azonnal helyt adtak a kérésnek, és eltávolították a klipet. Szerencsére máshol is fellelhető (például itt, de nem tudjuk, meddig):

„Nem tudom, hol lesz vége, erkölcsileg sem mindegy, hogy jövök ki ebből. Amúgy meg, kérem szépen, ez egy több milliós projekt, hogy mi ebbe befektettünk időt, energiát, majdnem egy évig dolgozott rajta, aki a videoklipet rajzolta” – méltatlankodik a rapper a videóban, amiben azt is elmondja, bízik abban, hogy hamarosan meg tudják oldani a helyzetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik