Szórakozás

Demcsák Zsuzsa is ott volt Várkonyi Andrea autóbaleseténél

A Micsoda Nők! műsorvezetője kedd este szenvedett autóbalesetet és habár nem történt komolyabb baja, most fájdalmakkal küzd és nyakmerevítőt is hordania kell. Várkonyi Andrea telefonon keresztül mesélte el a Mokkának, hogy hogyan történt pontosan a baleset, és kiderült, hogy biztonságos autójának és a szerencsének köszönheti az életét.

A rendőrök is azt mondták, hogy mázlim volt. Egyrészt a jó autó megvédett, másrészt pedig, ha az ütközés 30-40 centivel hátrébb ér, akkor engem talál el az ajtó és akkor nem szállok ki ebből az autóból sem

– mesélte Várkonyi, akit azt is elárulta, hogy a nekiütköző furgonban ülő három férfi nem ismerte el a vétkességet, sőt a helyszínen is őt hibáztatták a karambol miatt.

A beszélgetés során arra is fény derült, hogy Demcsák Zsuzsa a helyszínen járt, látta a helyszínelő rendőröket és a baleset okozta dugó miatt el is késett kisfia az edzéséről.

Képzeld el, Andi, én pont ott voltam, amikor a baleseted volt. (…) Úgyhogy nem is értünk oda a kisfiam edzésére. De én nem tudtam, hogy te vagy az, csak azt láttam, hogy ott a szalagkorlátot lebontottad, lebontottátok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik