Szórakozás

A TV2 jól jár vele, de Tilla sem bánja, hogy egyre többet kell dolgoznia

Talán így összegezhetnénk a Bors felvetésére érkezett válaszokat a bulvárlap mai cikke alapján. Azt boncolgatták ugyanis, hogy vajon spórolás lehet-e amögött, hogy a TV2 csoport különböző csatornáin a műsorvezetőt szinte egyszerre négy műsorban is láthatjuk. (Sztárban sztár, Drágám add az életed, Bumm!, Sztárban sztár +1 kicsi)

Egy televíziós szakértő is megszólalt a kérdésben, aki szerint van olyan mű­sorvezető, aki állásban dolgozik a csatornánál fizetésért (akár havi másfél millió forintért is), és van aki műsorra szerződik, vagyis számlázza az adásonkénti tiszteletdíját  Az elsőnél mindegy, mennyit dolgozik, fix a pénz, mindent el kell vállalni. Anyagi megfontolásból pedig a csatornának jó döntés, hogy mindent azokkal csináltatnak meg, akik státuszban vannak. Tilla azonban ennél derűsebben látja a helyzetét.

Csalóka dolgok ezek. Lehet, hogy egyszerre ke­rülnek képernyőre azok a műsorok, amikben szerepelek, de nem biztos, hogy egyszerre is készülnek. A Drágám, add az életed! részeit már nyáron forgattuk. A Propagandából hat rész készen volt, kettőt forgatunk most. De a Bumm!-ból valóban most vettünk fel huszonöt részt.

Ez az első alkalom, hogy ilyen sűrű a munka. Sok feladatom lesz a jö­vőben, mert sok a tartalom.Szerintem ez nem spórolás kérdése, bíznak bennünk, hogy jól végezzük a dolgunkat”

– nyilatkozta a műsorvezető, de a TV2 is reagált az ezzel kapcsolatos megkeresésre.

A TV2 büszkélkedhet a legerősebb műsorvezetői gárdával, hiszen mások mellett itt dolgozik Ábel Anita, Liptai Claudia, Majka, Ördög Nóra és Tilla is. Ők azok a sztárok, akikre szinte bármilyen műfajú műsort rá lehet bízni, profin, pontosan és maximális erőbedobással végzik a munkájukat. Mivel egyre több a cégcsoport csatornáin a saját gyártású műsor, ezért találkozhatnak többen is velük a nézők”

– nyilatkozta Ökrös Gergely, a TV2 program- és krea­tív igazgatója, aki azt is elárulta, a FEM 3 beújított csapatán túl még új műsorvezető is feltűnhet náluk a közeljövőben.

“Lipcsei Betta kitűnő választásnak bizonyult a Miss Universe Hungary műsorvezetésére, remekül helytállt a kétórás élő show alatt, így vele a jövőben is számol majd a csatorna.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik