Szórakozás

Botrányosan zajlott le a veszprémi Demjén koncert

A szombat este, a Veszprém Arénában megrendezett Demjén Ferenc koncert komoly csalódást okozott a rajongóknak – írja a veszpremkukac. Az érdeklődők nem a nyáron balesetet szenvedő zenész miatt háborodtak fel, hanem az esemény szervezőinek munkáján. A bulira érkezőknek ugyanis több problémájuk is akadt: először a beléptetéssel gyűlt meg a bajuk és a hosszú sorakozással, de akkor sem lett jobb a helyzet, amikor végre bejutottak a helyszínre. Ott ugyanis a beszámolók szerint semmilyen eligazítást nem kaptak.

Ezt követően a koncert is élvezhetetlen volt. A hangosítás és technikai hibák miatt volt, aki szinte semmit nem hallott az előadásból. Érthető, hogy ezek után a csalódott rajongók, a buli Facebook oldalán panaszkodtak, amit a szervezők nemes egyszerűséggel azzal oldottak meg, hogy törölték az egészet.

Demjén Ferenc saját közösségi oldalán tájékoztatta rajongóit.

A zenekar sokszor szembesül a technikai hiányosságokkal, ami miatt kényszer helyzetbe kerül. Ilyenkor eldönthetik, hogy vállalja-e a fellépést, vagy sem. Általában a közönségre való tekintettel becsületből eljátsszák a műsort.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik