Szórakozás

Pál Dénes: Nem posztolom majd naponta ötször a gyerekem fotóját

A hamarosan a Sztárban sztár +1 kicsiben feltűnő énekes féltve óvja magánéletét, és hiába él már két éve párkapcsolatban, nem mutogatja gyakran barátnőjét. A Borsnak Pál Dénes ennek okairól is beszélt.

Szép lassan megtanultam, milyen az ismertség árnyoldala. A közösségi oldalakon bárki köntörfalazás nélkül leírhatja a negatív véleményét. Ha nem is mutatom, de ez rosszulesik. A hétköznapi életben enélkül is bőven van stressz, nem hiányzik, hogy idegen emberek véleményezzék a kapcsolatunkat. Ez közös döntés, amit nem írhatok felül”

– mondta el az énekes, aki azt azonban cáfolja, hogy az imidzse része lenne, hogy szinglinek gondolják őt a rajongók.

Esetemben nem ezen múlik, nem vagyok fiúbanda tagja, sem tinibálvány. Nem azért követnek, mert nincs barátnőm. Egyébként ha eljön velem fellépésre, sosem tagadjuk le, hogy ő a barátnőm. De nem tesszük ki a kirakatba a kapcsolatunkat. Nem szeretném, ha miattam atrocitások érnék.

Ha gyerekem lesz, ő sem döntheti el, hogy kik a szülei, ezért nem hiszem, hogy naponta ötször posztolom majd a fotóját. Aki nincs benne, az nem tudja, hogy az ismertség mivel jár”

– fejtegette a Sztárban sztár korábbi győztese, aki ennek kapcsán elárulta azt is, valóban gondolkodik már a családalapításon, és természetesnek véli azt is, hogy elvegye azt a nőt, akivel együtt szeretne élni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik