Szórakozás

X-Faktor: ismét két énekesnek kellett távoznia

Közös produkcióval és Istenes Bence kisebb-nagyobb bakijaival indult az RTL Klub tehetségkutatójának harmadik élő show-ja. A mentorok bevonulása, és Tóth Gabi kissé madárfészekre emlékeztető frizurájának kielemzése után máris érkezett Mata Ricsi, akinek kisfilmjéből kiderült, hogy mentora, Puskás Peti városnézésre vitte a nehéz körülmények közül érkező kamaszfiút.

A hét vezér nevének megtanulása azonban valószínűleg a kelleténél jobban elvonta a fiatal fiú figyelmét, mivel adódtak szövegproblémái a dala előadása során, ráadásul itt-ott hamis hangokat is véltek hallani a mentorok.

Vincze Aliz Liza viszont eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta ezúttal. Ezt nem mi mondjuk, hanem Puskás Peti, de a többi ítész is hasonlóan jó véleménnyel volt a kissé különc lány produkciójáról. Épp úgy, ahogy Fejes Szandra Fekete Vonat-feldolgozása is lenyűgözte a mentorgárdát. A már házassági ajánlatot is bezsebelő énekesnő Istenes Bence autogramkártyáit is begyűjtötte, ugyanis egy musicalstúdióban tanít, ahol a kislányok között nagy sikernek örvend a hangsúlyozottan családos műsorvezető.

A vécén is izguló ByeAlex egyetlen megmaradt csapata, a Ham Ko Ham a Fricska táncegyüttessel közösen a Wellhello slágerét gondolta újra – nem is akárhogy. Az Apuveddmeg valami egészen elképesztő új köntösben szólalt meg a színpadon, és megérdemelten kaptak rengeteg dicséretet a mentoroktól.

Opitz Barbarának nemcsak a haja, a hangja is hatalmas, Gáspár Laci szerint pedig már szinte túl jó, amit csinál a színpadon. Főleg, hogy ezúttal táncos múltjából is villantott kicsit, Tóth Gabi szerint abszolút el is kapta az X-Faktor lényegét, és minden alkalommal valami újat mutat meg magából a műsorban. Jáger Kinga produkciójától azonban nem voltak elragadtatva a mentorok. Gáspár Laci szerint a versenyző konkrétan kevésnek bizonyult az általa választott Beyoncé dalhoz.

Ónodi János egy szekrényből ugrott elő néhány dobos és hatalmas tánckar kíséretében, de még így sem – Gabi esetében pedig épp ezért nem – sikerült lenyűgözni a zsűrit, de kétségtelenül igen látványos volt a produkció. Gorbunov Dmitrij előadását kicsit unalmasnak és egysíkúnak tartották a mentorok, de összességében azért mégsem tartották rossznak az ukrán srác első etapot lezáró dalát.

A nyolc produkció, az extraként érkező Kolin előadása, és a szavazás lezárta után aztán kiderült, ezen a héten ki kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől. Ez pedig ezúttal Tóth Gabi mentoráltja, Jáger Kinga volt, így neki párbaj nélkül távoznia kellett az adásból.

Esélyt a továbbjutásra Fejes Szandra és Ónodi János kapott, akik mindketten Gáspár Laci mentoráltjaként álltak a párbajhelyzet elé. Végül a mentorok úgy döntöttek, hogy Szandrát mentik meg a kieséstől, tehát a párbaj után Ónodi Jánost küldték haza a versenyből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik