Szórakozás

Na, lehet, hogy végre kiderült, ki az a Becky, akivel Jay Z megcsalta Beyoncét

He only want me when I’m not there

He better call Becky with the good hair.

A fenti idézet a Sorry című Beyoncé-számból származik, és nagyobb balhé lett belőle, mint az őszödi beszédből. Innen derült ki, hogy Jay Z valószínűleg megcsalta Beyoncét egy fehér nővel.

Azért fehérrel, mert az amerikai fekete kultúrában a nők sokszor hívják Becky-nek a fehér nőket. Ráadásul annál nincs is fekete kultúrább dolog, mint megdicsérni annak a haját, akiről épp elmondod, hogy megcsalt vele a férjed.

Az viszont nem derült ki, hogy ki lehet Becky. Mondjuk körülbelül annyira üti a sajtó, mint Rogán Antal pénzügyeit (nagyon, de sikertelenül). Most viszont végre áttörés lehet a XXI. század legdurvább félrelépésében (bocs, Anthony Weiner).

Beyonce egyik fodrásza (ki más), aki a VMA-n és a Super Bowlon is együtt dolgozott vele, azt mondta, hogy Kris Jenner lehet a híres Becky. Ennek már utána kellett néznem, mert annyi Jenner és Kardashian létezik, hogy képtelenség őket fejben tartani.

Na, szóval Kris Jenner Kim Kardashian anyja. 

De a fodrász azt mondja, hogy semmi romantikus nem volt közte, és a palacsintaszájú zenemogul között.

Kris Jenner / AFP
Kris Jenner / AFP

Viszont van egy másik nő, akivel volt romantikus kapcsolata Jay Z-nek. Ó jaj, bonyolodnak a dolgok, nehogy a végén kiderüljön, hogy a CD-t is az MSZP-frakció küldte el a Magyar Rádiónak. Szóval van egy másik nő is, akivel Jay Z félrelépett, és a híres liftes felvételen ezért kezdte el Beyoncé tesója, Solange csépelni Jay Z-t.

És hogy ez az egész miért fontos? Nem fontos, de ha idáig eljutottál, mindegy is.

beyonce_1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik