Szórakozás

Apja küldte el dolgozni 18 évesen Puskás Petit

Az X-Faktor mentora, Puskás Peti tizenévesen olyan foglalkozást űzött, amelyet sokan nem gondolnának róla: gyerekcsőszként dolgozott egy ötéves kisfiú mellett. Az énekest édesapja „kényszerítette” munkára, amikor 18 évesen kihagyott egy évet az egyetem előtt.

“Nem vettek fel egyetemre, aztán egy nap apukám bejött a szobámba, és azt mondta: ugye nem akarsz egy évig itthon ülni? Így mentem el dolgozni, és nagyon örülök neki, hogy megtettem, rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb. Vigyáztam egy külföldi kisfiúra, akinek az édesapja üzletemberként dolgozott nálunk. Nem volt könnyű, sokat küzdöttem vele, és gyakran próbára tette a türelmemet. Az elején összeroppantam kicsit, de aztán megtanultuk kezelni egymást. Bevetettem a Pókember-fegyvert: ha rossz volt, megkérdeztem tőle, hogy szerinted Pókember csinálna ilyet? Persze, hogy nem… Ez hatott. Az együtt töltött hónapok során nagyon megszerettük egymást, szinte a pótapukája lettem, így a „kényszer-munkából” öröm lett”

– árulta el az évek óta mentori székbe vágyott Peti, aki ma is imádja a gyerekeket, testvére csemetéivel is jól megtalálja a közös hangot, és egyébként is szívesen mozog a kicsik társaságában. Éppen ezért örömmel vállalta, hogy a hétvégén feleleveníti bébiszitteri emlékeit, és pénteken beáll felvigyázónak egy budapesti baba-mama expo gyermekmegőrzőjébe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik