Szórakozás

A magyar Playboy címlapján is vetkőzik Mihalik Enikő

Mint megírtuk, Mihalik Enikő lesz az amerikai Playboy decemberi címlaplánya.

De ez még nem minden: az amerikai kiadás mellett, a magyar változat címlapján is a világhírű magyar topmodell lesz látható, ami minden szempontból mérföldkőnek számít a nyuszis magazin életében.

„Az USA-ban márciusban megújult a magazin, és eddig nem vettük át az anyagaikat, de úgy gondoltuk, hogy ezt semmiképpen sem szabad kihagyni. A decemberi szám minden szempontból mérföldkőnek számít, hiszen egyrészt az amerikai kiadás címlapján sem volt még magyar topmodell, és Enikő sem szerepelt még nálunk a borítón, ráadásul ez az első olyan alkalom, hogy a címlap modell nem meztelenül jelenik meg a lapban. Korábban készítettünk már Enikővel interjút, és akkor felmerült, hogy egyszer szeretnék majd vele egy címlapos megjelenést, azzal hogy ez hamarosan kézzel fogható is lesz, azt hiszem sok hazai olvasó álmát váltjuk valóra”

– mondta a Playboy magazin főszerkesztője, Bus István, aki azt is elmondta, hogy vélhetően nem csak az olvasóknak, de neki és kollégáinak is ez lesz az egyik legmenőbb karácsonyi ajándéka idén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik