Szórakozás

Sebestyén Balázsék megegyezhetnek Andy Vajna rádiójával

A ma reggeli, utolsó Morning Show adása után ismét megszólalt nekünk Sebestyén Balázs, aki kérdésünkre elmondta, nem tartja kizártnak, hogy a Rádió 1-nél folytatják.

Kollégánk nemcsak az adás előtt, hanem utána is beszélt a műsorvezetőkkel, és azt is megkérdezte Sebestyén Balázstól, lehetséges-e, hogy Andy Vajna házirádiójánál, a Rádió 1-nél folytatják. A műsorvezető úgy válaszolt, hogy

mivel “nincs más rádió” ez egy nagyon elgondolkodtató alternatíva, elkezdik a tárgyalásokat, és ha megtarthatják a szólásszabadságukat, akár meg is egyezhetnek.

A reggeli műsor körül tegnap tört ki a botrány, amikor a rádió közleményt adott ki, melyben bejelentették, a keddi volt az utolsó Morning Show, mert Sebestyén Balázs mostantól inkább televíziós karrierére koncentrál, amit ők elfogadnak. A műsorvezető ezt szinte azonnal cáfolta egy Facebookra posztolt videóban, hazugságnak nevezve a közleményben leírtakat. Nem sokkal később újabb bejelentés érkezett: Balázsék mégis adásba kerülhetnek szerdán.

A mai, utolsó adás előtt Sebestyéb Balázs újságírók gyűrűjében beszélt a kedd délutáni-esti furcsa történésekről, erről készült videónkat itt láthatja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik